Ohjaajat

Ohjaajat

Etusivu » Yhteystiedot » Ohjaajat

Tutustu ohjaajiimme

Seuramme ohjaajilla on pitkä tausta lajin parissa. Haluamme jakaa opittua taitoa mahdollisimman tarkasti ja alkuperäisenä eteenpäin.

Kari Koskimäki

Ohjaaja | Chen-taiji

 

Esittely

Kari toi wushun Seinäjoelle 1990-luvun alussa ja Kasperitalon judosalilta alkoi monimuotoinen treenailu kaveriporukassa. Kari on seuran sielu ja henki, myös potkumoottori. Hän on harrastanut, tutkinut ja opettanut lajia Suomessa monipuolisesti vuodesta 1991 sekä hakenut oppia myös Kiinasta ja Ruotsista, opettajinaan mm. Wan Li Liu, Zhang Chang Wang, Zhang Fang ja Liu Shaohua. Takana on myös liuta muita kamppailulajeja: judo, aikido, kempo, ninjutsu... Virusmäen Wushun perustajajäseniä.

 

Motto: ”Jaksaa, jaksaa!”

Lajit: Chen-taijiquan, Tanglangquan, Changquan, Jianshu, Yang-taijiquan, erilaiset aseet.

 

Saavutuksia

SM-kultaa 2006: Jianshu (miekka), SM-hopeaa 2006: Chen-taijiquan 56, SM-kultaa 2008: Tanglangquan (Rukoilijasirkka), SM-pronssia 2008: Chen-taijiquan 56, SM-hopeaa 2010: Chen-taijiquan 56.
Taolutuomari (SM-kisat 2006, 2008 ja 2010, EM-kisat 2006).

Tanja Mäki-Jussila

Ohjaaja | Yang-taiji, miekka-taiji, Qigong

 

Esittely

Aloitin taijin Helsingissä Shifu Zhang Fangin oppilaana vuonna 1997. Jäin koukkuun heti ja harjoitussalilla menikin useampi ilta viikossa. Olen hakenut oppia myös Kiinan reissuilta ja leireiltä opettajinani mm. Lei Bin, Fan Xue Feng, Wang Zhen ja Chen Jing. Harjoittelun ohessa olen puuhannut myös yhdistyshommissa Suomen Wushu-liitossa ja Helsingin Wushussa sekä Virusmäen Wushussa perustamisesta lähtien. 

 

Marraskuussa 2006 muutin Helsingistä takaisin synnyinseudulleni Pohjanmaalle ja olen opettanut siitä lähtien Seinäjoella taijia, miekka-taijia ja qigongia. Laji vaatii pitkäjänteisyyttä, ja ohjaajana on hienoa huomata työn tuomia edistysaskelia ja oppilaiden omia oivalluksia tekemisessään. Olen suunnittelijana mainostoimistossa ja tämän avulla ”nollaan pääni” usein hektisenkin työpäivän jälkeen.

 

Motto: ”Tärkeintä on tasapaino.”

Lajit: Yang-taijiquan, Chen-taijiquan, miekka-taiji, viuhka-taiji, Wu-tyylin sapeli, Changquan, Qigong.

 

Saavutuksia

SM-kultaa 2006: Chen-taijiquan 56, SM-kultaa 2006: Yang-taijiquan 24 ryhmä, SM-pronssia 2006: Taijijian 42 (miekka), SM-hopeaa 2008: Taijiquan (Chen-taijiquan 56), SM2010 4. sija: miesten sarjan Chen-taijiquan 56.

Ville Köykkä

Ohjaaja | Yang-taiji, viuhka-taiji, sapeli-taiji

 

Esittely

Taijin maailmaan tutustuin vuonna 2004 kansalaisopiston kurssilla ja se olikin heti menoa! Ensimmäisestä peruskurssista sain kipinän taijin säännölliseen harrastamiseen mutta myös nopeampiin lajeihin. Kungfu sekä wushun aseelliset sarjat toivat hyvää vastapainoa rauhallisemmalle taijille. Viime vuosien ”kotitreeniohjelma” on koostunut sekoituksesta aseettomia Yang-sarjoja sekä viuhka-, miekka-, ja sapeli-taijia.

 

Fysioterapeuttina näen taijin lajina niin fyysistä kuin psyykkistä kestävyyttä ja joustavuutta vahvistavana, jota voi suositella jokaiselle ihmiselle!

 

Motto: ”Tehdäänkö vielä yks sarja.”

Lajit: Yang-taijiquan, miekka-taiji, viuhka-taiji, Wu-tyylin sapeli, Changquan, Qigong.

Ajankohtaista

LUE UUTISET

Ota yhteyttä

KATSO YHTEYSTIEDOT